Soft söndagkväll med fotboll


16.30 börjar medlemmar ur Pantrarna-För upprustning av förorten att anlända till Lundbystrand där en grupp ungdomar redan var på plats. Ungdomarna var ivriga, första frågan var; vart är bollen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ismet Yilmaz som är idrottsansvarig från pantrarna kommer till Lundbystrand 16.45, en kvart innan vi börjar spela med BOLLEN.

Till en början var det ganska flummigt och inte så många på plats, vi fick ihop tre lag med 5spelare i varje. Men det tog inte lång tid innan folket från orten börja rulla in och rätt som det var blev det 8st lag som tillsammans spelade en spontan turnering. Matcherna var väldigt jämna och det var fairplay all the way!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Alla slutspelsmatcherna slutade med straffar, Pantrarna slutade som 3a efter straff förlust mot ”team old school” som senare fick möte ”Musarna” som tog hem hela turneringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Efter den spontana turneringen snackades det om en fotbollsturnering till julen i större skala inomhus, pantrarna välkomnar dessa önskemål från ungdomarna och skall försöka fixa en feeet turnering under jullovet.

Bra jobbat alla unga! Peace till alla bröder och systrar, kärlek till orten…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s