Pantrarna bygger ut i Hammarkullen.


All makt åt folket åt er allihopa. Det har vart några grymma dagar för Pantrarna nu. Under hammarkullekarnevalen så hade pantrarna informationstält angående motstånds scenen som anordnades av Dirty Crowd i samarbete med Pantrarna, där budskapet var att ta tillbaka karnevalen till förorten och att alla föreningar skulle kunna få delta, men även annonsera ut att pantrarna bygger ut i hammarkullen nu, pågrund av den nedskärningspolitik som finns ute i alla förorter, och på så sätt inspirera ungdomar till att ta kamp.

Motstånds scenen bjöd på tal från Denny Jovanovic medlem i pantrarna, och från Dirty Crowds konferencier Enver ” Chato” Ramirez. Det bjöds även på massa olika musikformer, allt från rap. hiphop, reagge och beatbox! Många kända grupper och artister bjöd på musik, från Biskop var det Dirty Crowd och från Bergsjön var det Chuey och Meta-Four som bjöd på musik. Sammanfattat var motstånds scenen ett lyckat projekt, och kommer fortsätta dem kommande åren i kamp för social rättvisa och en upprustning av förorten.

ALL MAKT ÅT FOLKET!!!

Denny Jovanovic

Annonser

One thought on “Pantrarna bygger ut i Hammarkullen.

  1. skönt Hammarkullen är nice inte alls så månka svenne-veganer, pride-fester, feminister och päls djur älskare som inne i stan 🙂
    Har bot här i 10 år och kommer tillbaka snart har bara varit i hemlandet i ett halvår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s