Dokumentären ”Behandla inte oss som djur” lockar ungdomar från Biskop


Pantrarnas förortspremiär för dokumentären ” behandla inte oss som djur ” där invånare från alla förorter var inbjudna till vårvindens fritidsgård i biskop där man kunde få se pantrarnas kamp dokumenterat, vilket resulterade i att mer än hundra personer deltog på premiären vid ett fullsatt vårvinden fritidsgård.

Mest är vi stolta över att sp många ungdomar deltog från biskop som pantrar och som nyfikna ungdomar, där vi även fick besök av Angereds Ali ” Bigry Mac ” som stod för musiken i filmen. Efter filmen så startade vi upp en lottning där man kunde vinna exemplar av Bobby Seales dvd:er. Men först så var det öppet för diskussion där som publik kunde ställa frågor till våra pantrar och regissörerna/filmskaparna om hur processen gick till och hur pantrarna arbetar som ute på gatorna men även inom media. Intressanta frågor togs upp, där var och en av pantrarna fick svara på, men även få en inblick på vad publiken ser för problem ute i samhället, men också få höra deras förslag om hur man ska arbeta mot detta. Sammanfattat så var det ord som man fick höra ofta och det är KAMP! Pantrarnas arbete fortsätter trots attacker från SVT och all media, där man gång på gång försöker svartmåla pantrarnas arbete. Slutresultatet av den här dokumentären skulle aldrig lyckas utan våra ungdomar, dem har gjort den här filmen till vad den är, en 1 timma lång inspiration av kamp där vi får se våra pantrar i action. ALL MAKT ÅT FOLKET !!!

Denny Jovanovic

20120424-173252.jpg

20120424-173339.jpg

TRAILER:

Annonser

4 thoughts on “Dokumentären ”Behandla inte oss som djur” lockar ungdomar från Biskop

  1. Man måste även kunna vara LITE självkritisk, jag har sjäv bott i biskopsgården.
    Man kan inte räkna med att ”samhället” ska göra allt för en.
    Man pratar om samma förutsättningar. Ja jag har sett unga skolbarn (från ca 7 års ålder) vara ute halva nätterna, tonåringar och yngre med förstöra bygfnader,buskar blommor med mera runt om.
    Kanske ska man se till att ens barn är utvilade när det är dags för skolan, kanske ska man inte förstöra allt runt om sen klaga på hur det ser ut.
    jag har sett bovärdar försöka om & om igen få till en till en trivsam miljö som bara förstörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s